Categorieën
Uni VV 1

UNI vv gaat onderuit in Wageningen bij SKV

De Gelderlander 11/02/2008

WAGENINGEN – UNI vv was in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal niet opgewassen tegen het hooggeklasseerde SKV: 3-1.
De Wageningers verrasten de ploeg van trainer Leo Gardien met een bliksemstart. In de eerste minuut leidde een dekkingfout van Chris de Groot tot 1-0. Vier minu¬ten later was een slalom de inleiding van de 2-0. Beide keren was de na een slepende blessure terug¬gekeerde keeper Bas Boonen kansloos.
De doelman was in het verloop van de wedstrijd op dreef. Hij had verschillende goede reddingen in huis. Direct na rust viel de 3-0. Een kwartier voor afloop werd Gerben Beltman in het strafschopgebied onreglementair gestuit. Sjoerd Reutlingsperger schoot de penalty onberispelijk binnen: 3-1. Verder kwam UNI vv niet.

2 reacties op “UNI vv gaat onderuit in Wageningen bij SKV”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.