Categorieën
Uni VV 1

UNI vv pakt het langste luciferhoutje bij DVOV (Gelderlander)

VELP – In een pittig duel met veel inzet van beide kanten won der­deklasser UNI vv zaterdag met 1- 2 bij DVOV. Zonder dat de Nijmege­naren tot groots voetbal kwam, counterde UNI vv naar 0-1 via Huub Meijering. Nog voor rust werd het 1-1. Joost Timpers van de gasten scoorde in eigen doel. In een op en neer gaande strijd in de tweede helft maakte opnieuw Meijering 1- 2 na een lange pass van achteruit van Timpers. „Wij trokken het langste luciferhoutje”, zei UNI vv-trainer Leo Gardien.

Trainer Martin Laamers van DVOV stond er verloren bij na de onnodige nederlaag tegen Uni vv: 1-2. „Ik word hier een beetje ziek van”, meldde Laamers. „We spelen beter dan vorig seizoen, maar we scoren niet.” DVOV was in de eer­ste helft heer en meester, maar kwam op ongelukkige wijze met 0-1 achter. Uit een corner kopte Wilco Thedinga DVOV op gelijke hoogte: 1-1. Na rust kreeg het bete­re DVOV een domper te verwer­ken door de onverwachtte 1-2. De slotfase had een open karakter, maar wat DVOV ook probeerde, de schutters lieten het afweten.

1 reactie op “UNI vv pakt het langste luciferhoutje bij DVOV (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.