Categorieën
Uni VV 1

De wedstrijd volgens Sjoerd

Velp
De pot voetbal DVOV – Univv kende veel gelijkenissen met de wedstrijd een jaar ervoor. Wederom stond Univv in de file waardoor de wedstrijd iets later begon. Wederom was de uitslag 1-2 en wederom wist Huub Meijerink te scoren. Dit keer deed hij dat echter tweemaal.

Univv begon wat slap aan de wedstrijd waardoor DVOV de meeste druk kon uitoefenen. In echte kansen resulteerde dit niet maar wel in een vrachtlading corners die erg gevaarlijk waren. In een counter werd Huub Meijerink door Bert Tolkamp aangespeeld. De grensrechter vlagde tegen beter weten in voor buitenspel maar zowel de scheidsrechter als Meijerink lieten zich niet foppen. Laatsgenoemde omspeelde de doelman en werkte binnen, 0-1. Nog geen tien minuten later viel de op dat moment verdiende gelijkmaker niet geheel onverwachts uit een corner. Een indraaiende corner werd door verdediger Joost Timpers geschampt. Wouter de Beukelaer kon de bal met zijn twee turven hoog niet meer weg krijgen, 1-1. Ondanks een mooie vrije trap van DVOV op de kruising bleef het 1-1 tot de rust.

Na rust waren de ploegen redelijk in evenwicht. Beide ploegen creëerden wat kansen maar konden beiden lange tijd niet doordrukken. Een pass van Joost Timpers werd door de verdediging van DVOV verkeerd ingeschat waardoor een duel tussen Meijerink en de keeper van DVOV ontstond. Beiden trapten naar de bal die in de kluts voorbij de doelman kwam waardoor het voor Meijerink een koud kunstje was de bal in het lege doel te tikken. DVOV protesteerde voor gestrekt been, buitenspel en een fluitje dat op een ander veld had geklonken. Maar ondanks de protesten stond het gewoon 1-2. Met nog een kwartier te spelen viel er nog wat te halen voor DVOV. Met weinig voetbal en weinig overtuiging bleven ze hoge ballen in de 16 pompen wat weinig echte kansen opleverde. Univv trok de overwinning over de streep zonder zelf goed te spelen. Het heeft nu in de laatste drie wedstrijden 7 punten gehaald. Stel je voor als ze straks nog eens goed gaan spelen…

4 reacties op “De wedstrijd volgens Sjoerd”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.