Categorieën
Uni VV 1

Scheidsrechter kan niet verder bij UNI vv (Gelderlander)

NIJMEGEN – Het duel in de zaterdag­se derde klasse A UNI vv- Gazelle Nieuwland werd na rust niet her­vat. De scheidsrechter kreeg na tien minuten last van zijn rug, maar maakte het eerste bedrijf af. In de pauze gaf hij aan niet verder te kunnen. De stand na drie kwar­tier was 0-1. Eerst misten Bert Tol­kamp en Huub Meijering kansen. Daarna incasseerde de ook al niet wedstrijdfitte keeper Martijn Derk­sen even onnodig als onnozel een tegentreffer. Een ongedekte speler kopte uit een corner de 0-1 in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.