Categorie├źn
Uni VV 1

31 oktober De Treffers-NEC!

Dudes!

Woensdag 31 oktober zal ik in het kader van de AmstelCup met mijn teampie aan moeten treden tegen het altijd lastige NEC… Alhoewel de kans erg klein is dat ik speel, blijft de bal rond en de kans dus aanwezig. Mochten jullie zin hebben het Groesbeekse wonder mee te maken, aarzel dan niet en laat me even weten dat je mee wil. Ik zal dan zorgen voor kaarten (die jullie helaas wel zelf zullen moeten betalen). Op de avond zelf zullen geen kaarten verkocht worden, dus je moet je kaarten in de voorverkoop aanschaffen. Check de link.

Tot snel!

groet
Joris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.