Categorieën
Uni VV 1

Uit de krant…

TIEL – Voor DFS en Kesteren lever­de het begin van de competitie in de derde en vierde klasse van het district Oost een nederlaag op. DFS verloor met 3-2 bij UNI vv, Kesteren ging met 1-0 onderuit te­gen DVOV.
„ Zuur, deze nederlaag”, keek de nieuwe trainer Dennis Koorn van derdeklasser DFS terug op het 3­2 debacle in Nijmegen. „En ook nog eens volkomen onnodig, want bij UNI stond een speler op doel in plaats van een echte keeper. Maar die club verdedigde wel hecht. Wij hebben een jonge, onervaren ploeg en dat wreekte zich in de slotfase. Iedereen wilde dolgraag het winnende doelpunt maken. En prompt viel die dus in de 93ste minuut aan onze kant. Er werd een overtreding op Martij Elbertse gemaakt op de rand van het straf­schopgebied bij de tegenpartij. De arbiter liet doorspelen en toen stond bij ons bijna iedereen voor de bal.”
DFS had in het eerste half uur ze­ker drie goede kansen, maar via een uitval werd het wel 1-0. In de blessuretijd werd Wesley Vink in de mangel genomen en benutte Ruben Boot de strafschop: 1-1. DFS nam na een klein uur de lei­ding toen Jos van Kalkeren een vrije trap verlengde. Vink miste een kans op 1-3 en UNI vv kwam er meer uit. De laatste twintig mi­nuten stond DFS onder druk en in­casseerde nog twee doelpunten: 3-2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.