Categorieën
Uni VV 1

Pluim 2: Wouter de Beukelaer

De tweede pluim gaat naar een andere gigant uit de UNI-verdediging. Hij mocht van Rinus eigenlijk helemaal niets: “Geen ballen inspelen, niet het spel maken, niet voor Chris komen, absoluut niet de middenlijn over, ABSOLUUT niet terugspelen op de keeper en ook echt niet opbouwen via de zijkanten.” Toch was hij volgens veel spelers dit seizoen de rots in de branding, oftewel de Alex van UNIvv. Deze Alex in het klein heeft altijd kapotte knieën, maar slaat ondanks dat nooit een sliding over.

Hij toonde zich naast een prima leider van de verdediging ook een prima leider van het team. Nam aan de zijkant van het veld de honneurs van Rinus waar toen hij zelf geblesseerd was, wat nog tot punten leidde ook! Hij zorgt er voor dat er rondom de wedstrijden altijd vrouwelijk gezelschap is in café Jos en zet graag een tafel gereed om spontaan Chinese rijsttafels op te etaleren. Daarnaast krijgt hij veel complimenten voor zijn inzet tijdens trainingen en wedstrijden.

Deze rasUNIvv’er vermaakt het publiek zeker één keer per wedstrijd: het ‘foutje dat net goed gaat’ (en soms ook niet…) en zijn fantastische terugspeelballen met het hoofd zorgden ervoor dat het Frank de Boertje tegenwoordig als het Beukelaertje door het leven gaat. Heren, graag een groot applaus voor jullie aanvoerder: Wouter de Beukelaer, die de tweede puim in ontvangst mag nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.