Categorieën
Uni VV 1

Een bericht op het gastenboek…

Jan M. van Westerlaak Jun 11

Beste voetbalvrienden,
Het afscheid van Rinus was een fantastisch mooi evenement. Als UniVV-er van de eerste 15 jaar, aanvoerder en “papieren” voorzitter [namens Ger], heb ik genoten van het weerzien van veel oude voetbalmakkers.
Speciaal genoten heb ik van de ogenschijnlijk onaangedane Rinus [ik weet wel beter!] die alles over zich heen liet komen. Het moet voor Rinus echt een onvergetelijke dag geworden zijn. En dat was nu juist wat ik ervan gehoopt had. Bravo rinus [en ook de onvermoeibare werkers die dit aangeslingerd en geregeld hebben]. Velen nog bedankt voor het uiterst hartelijke weerzien en begroeting. Ik geniet nog dagelijks na!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.