Categorieën
Uni VV 1

UNI vv opnieuw niet verder dan gelijkspel (De Gelderlander)

Universiteitsploeg blijft in de middenmoot van de derde klasse A.

NIJMEGEN – Zaterdagderdeklasser UNI vv verspeelde bij hekkenslui­ter Barneveld via 1-1 twee kostbare punten.

Het sterke spel van de Nijmeegse ploeg van trainer Wil de Haard vertaalde zich niet in winst. UNI vv trof in Barneveld een hard spe­lende tegenstander die bereid was tot de grens van het toelaatbare te gaan.
De Haard: „ De scheidsrechter ac­cepteerde het harde spel van de gastheren. Wij hadden steeds een groot overwicht. Onze keeper had in de eerste helft slechts één bal­contact. Aan het einde waren we blij dat het afgelopen was. Verschil­lende spelers hebben blessures op­gelopen. Dit was geen leuke voet­balmiddag.” De 0- 1 viel na zeventig minuten. Willem Klaassen prikte de bal bij een scrimmage in het doel. De ge­lijkmaker werd drie minuten voor het einde ook bij een scrimmage achter keeper Bas Boonen gekopt.

Iedereen nog in leven, jongens?

1 reactie op “UNI vv opnieuw niet verder dan gelijkspel (De Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.