Categorie├źn
Uni VV 1

Zondag 18 februari Carnaval in Maastricht

Hallo Mannen,

over een dikke 2 weken is heel het zuiden van het land weer in roed, greun en gil oftewel rood, groen en geel. De carnaval komt er dus weer aan. Aangezien sommigen van jullie ook echte carnavalsvierders zijn lijkt het me leuk om samen op zondag 18 februari Carnaval te vieren in Maastricht, de ideale plek bij uitstek. Ook voor carnavalsanalfabeten binnen ons team zou het leuk zijn om dit bourgondische feest bij te wonen. Kortom wat is de animo om gezamenlijk op zondag 18 februari Carnaval in Maastricht te gaan vieren?

Groeten Pierre,

ps Tip als je mee gaat wel maandag 19 febr vrij nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.