Categorieƫn
Uni VV 1

Met een B!!!

Deze week is in studentenblad Ans ons aller Sjoerd te vinden, die samen met wat andere studenten een wens voor het komende jaar mag doen. En ja hoor, als altijd wordt zijn naam fout geschreven! “Listen very carefully, I’ll only say this once! De naam is ReutelingsPerger, met een ‘P’ ja!”

Sjoerd in de Ans!

En nu maar hopen dat het liedje voor de afscheid nemende spelers (moge die er aan het eind van het jaar zijn) op de evaluatiebijeenkomst door Wout en Sjoerd samen begeleid kan worden! Ben ik even blij dat ik daar niet bij hoef te zijn… šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.