Categorieën
Uni VV 1

Avondje Spellen

He mannen,

Op een zeer geslaagde avond in Dollars vorige week heb met Willem een spelavond gepland. Er zal echter niet alleen gespeld worden er zullen ook wat biertjes gedronken worden. Ik geef toe, het is wat anders dan een 80’s party maar niet minder leuk. Je kunt dus denken aan potjes catan, machiavelli en zelfs Risken of Pokeren behoort tot de mogelijkheden. Ken je een van deze spellen niet of allemaal niet. Geen probleem, Willem legt jullie alles uit met zijn eeuwige geduld. Dus mocht je zin hebben om langs te komen ‘at my place’. Reageer dan even! Mocht je niet tegen je verlies kunnen kan je misschien beter niet komen want op de een of andere manier win ik altijd!

9 reacties op “Avondje Spellen”

Heej Sjoerd, ben je lekker op tijd mee… Ik ben ook het weekend niet in nijmegen, maar voor de carnaval in het zuiden. De nieuwe prins wordt uitgeroepen! Een groot feest dus.

Alaaf!

Mooi initiatief, ware het niet dat ik naar het oosten van het land ga voor een vrijgezellenfeest. Maandag ben ik er weer! Maak je kans om weer gekozen te worden Piet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.