Categorieën
Uni VV 1

Geen winnaar bij topper UNI vv tegen Blauw Geel

UNI vv kwam in de derde klasse tegen num­mer drie Blauw Geel’55 tot 1-1.
Derde klasse A UNI vv- Blauw Geel’ 55 1- 1 De gasten uit Ede hadden voor de pauze een licht overwicht. UNI stelde zich daar goed op in en hield de nul. De thuisploeg tapte in de tweede helft uit een ander vaatje. Na een halfuur schoot Gerben Beldman na een lange solo in de bovenhoek: 1-0. Blauw Geel was er even niet en zag Bert Tolkamp gevaarlijk in­zetten. De keeper tikte over. In­valler Koen Selten trof het zijnet. Aan de andere kant brak de spits door. Hij zette UNI met beide benen op de grond: 1-1.

En uit de andere editie

Blauw Geel’55 bleef in Nijme­gen op 1-1 steken tegen UNI VV. Door een zondagsschot kwam het Nijmeegse studentenelftal na een half uur op 1-0. „Dat is ons deze competitie al een paar keer overkomen”, mopperde trainer Jan Veldhuizen. „Het was een schot bijna vanaf de middenlijn. Ongelooflijk.” Blauw Geel ging op zoek naar de gelijkmaker, maar die kwam er pas tien minuten voor tijd. Berry van de Brandhof was de doelpuntenmaker: 1-1.

Maakt Gerben eens een keer een mooie goal, wordt het als ‘zondagsschot’ gezien… Maar wel vanaf de middenlijn! 😉

3 reacties op “Geen winnaar bij topper UNI vv tegen Blauw Geel”

Wat ik van derden begreep was de goal zaterdagnacht om 2 uur idd vanaf de middenlijn. Nee flauwekul, was gewoon een prachtgoal!

Ik sla vanavond over, want ik loop nog steeds half mank. (Alsof dat nieuws is … )

Dank je jongens, de inhoudelijke vraag of het achter-, zij- of middellijn was doet in feite niet ter zake. Het gaat erom dat het een moment, gegeven, om van te genieten was. Uno momento dado… (en dat er ’s nachts nog steeds van genoten wordt, is alleen maar extra ;-))
Bij deze officieel: deze goal is opgedragen aan Chris de Groot voor zijn inspirerende en motiverende woorden. Doe je goed Chris, blijf zo doorgaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.