Categorieën
Uni VV 1

Tagboard

Hier komen de reacties die in het tagboard zijn geplaatst (als het goed is…).

1.519 reacties op “Tagboard”

Vrienden! We kunnen weer ouwehoeren (zonder SPAM!). Dus laat die vrouwen van Bruno maar weer komen! Enne oh ja, ben zaterdag weer langs de kant (en na afloop eindelijk weer eens in Jos) te vinden!

He Mannen, ik heb vrijdagavond een feest in Brussel (succesvolle vrouw he ;))en zal dan zaterdagochtend de trein terug pakken. Mocht ik dus iets later op het sportveld zijn dan kunnen jullie Rinus rustig houden. Groeten!

SMS van Sjoerd: Hey Bruun, ik ben er morgen bij maar het is nog een afwachten hoe mijn knie het houdt. Hoop dat met een pijnstiller weer een wedstrijd kan. Tot morgen!

Grappig die nieuwe foto’s. Ondanks het mislopen van de punten toch een schitterende avond…. Wel beetje moe vandaag! Hopelijk gaan de mooie gemaakte plannen omtrent skidag, carnavalszondag en het weekendje een mooi vervolg krijgen. Tot morgen op de training en zaterdag weer knallen! Adieje wah

Ik heb nog een camel horloge in de aanbieding die is blijven liggen na de training van maandag. Ik vind ‘m echt te lelijk om te houden dus zal ‘m donderdag meenemen.

Heej mannen, 40 kratten bier staan koud. 30 brand en 10 heineken, dus helaas geen grolsh (Sorry Bruun). Eerst lekker trainen en dan ff ouderwets biertjes drinken op een gangfeest! Tot straks!

Heej gozers, ik heb een paar voetbalschoenen gevonden. Maat 45 cupa mondial. Als de eigenaar zich niet snel meldt, zal ik voortaan op deze schoentjes schitteren.

Heel flauw, maar nu is er weer iemand die mijn naam ijdel gebruikt. Onderstaand bericht over die maat 45 is namelijk niet van mij… Blijft een bijzonder tagboard. (alsof ik op maat 45 rond zou willen dartelen)…

Mannen, succes zaterdag en op naar de 3 punten. Vrijdag 1-12 vier ik samen met Sjef mijn verjaardagsfeest op Hoogeveldt gang 38, vanaf 21:30 uur. Hopelijk kunnen jullie ook komen en er zal op verzoek een speciale cola hoek komen. Aanhang is natuurlijk ook van harte uitgenodigd. Officiele uitnodiging via deze site volgt, maar eerst tas inpakken voor Egypte! Groeten pieter en succes zaterdag

heej mannen, ik heb jullie tot in Hurghada horen zingen. Gefeliciteerd. Het doelsaldo is ook weer in ere hersteld. 🙂 Tot maandag of morgen in de stad! Mzzls

Bruun! Net honderden ondervangen spamreacties verwijderd, dus het valt wel mee met de SPAM die wel doorkomt… Grrrrrr! SPAMboeren!

Mannen, zaterdag verzamelen we weer eens bij TRIANON. Om 12:45 aanwezig. Ik verwacht dat jullie scherp zijn, dus vrijdag twee biertjes en dan aan de cola. Ik zal het controleren!

Nou Huubs diagnose durf ik niet in twijfel te trekken. Maar ik loop nu met een veel te groot ingepakte hand, welke 2 weken dient te blijven zitten. 🙁

Als Gijs, Chris, danwel een ander mij iets om de pink kan zetten, waardoor ik donderdag / zaterdag kan spelen graag. Word gek van dat gespalkte ding.

natuurlijk Pi-Air, garanties dat die pink erin blijft krijg je naturlijk niet. gelukkig hebben we Huub die bij een recidief luxatie met tractie de 5e straal weer kan reponeren!

Beste Christiaan. Dat nieuws klinkt als muziek van een perfect gestemde viool in de oren. Zo ben ik in de mogelijkheid om vanavond en/of zaterdag indien de mogelijkheid zich voordoet sportief te kunnen uitleven. Alvast bedankt en tot vanavond.

Mannen, ondanks de nederlaag toch een mooie avond gehad. 1 en 2 samen broederlijk op stap. Gisteren was het erg slapjes, hopelijk kunnen we na de winterstop weer wat klimmen!Wordt er maandag getraind? PS Rubberen korrels tussen je boterhammen is niet aan te raden!

Voorstel: maandag niet trainen, donderdag 19.15 uur trainen, klein uurtje, half negen in de kantine samen een kerstborrel. Zorg ik voor oliebollen..

Gasten! Wordt er trouwens nog gemountainbiked op derde kerstdag? Of moet ik daarvoor bij de oude garde zijn? SLAPPE ZAKKEN! ;-)Fijne feestdagen!

Alle beste wensen mannen! Ik neem nog een aantal weekjes vrijaf vanwege mijn knie. Gisteren wel even de basisplaats zekergesteld middels een bezoekje aan de trainen :-). Het ging hem al wat beter! Over 3 weken MRI uitslag.

Jongens ik ga ’t vanavond niet redden om te trainen, fanatiekelingen kunnen denk ik wel de sleutel ophalen bij ’t ballenhok. Tot donderdag!

He mannen, even een kort bericht vanuit zuid-afrika. Alles gaat goed, de eerst wilde dieren zijn gespot. Binnenkort een langer bericht vanaf een snellere computer….

ik ben er vanavond niet i.v.m. werk. Ik heb een extra voetbalschoen afgelopen donderdag meegenomen (wellicht van Maarten) ik zal de schoen aan gerben laten meegeven.

Mannen, ondanks dat het teamuitje een verplichting is om bij te zijn, ben ik er toch niet. Heb een Midwinter-BBQ bij een vriend die echt BBQ-freak is!

Ja jongens, jullie ook bedankt voor de gezelligheid. Over een paar maanden zijn jullie opnieuw welkom (maar dan 1 etage hoger; gastheer nog onbekend… geïnteresseerden kunnen overigens contact opnemen).

Zo net terug van de vakantie. Ik zie aan de foto’s dat het een mooie avond is geweest. Goed bezig mannen. PS Bruno weet jij waar ik de uitslag kan vinden van roda-psv (ben benieuwd) 😉 Mannen tot vanavond!

Zal vanavond niet meetrainen, maar ik kom wel ff langs om te kijken of het team fit is voor zaterdag. Tijd en plaats v/d wedstrijd vermeld ik later deze avond.

He mannen, We zijn trots op jullie, 6 keer scoren in 1 wedstrijd is niet niks. Verder alles goed hier in het zonnige Afrika, Groeten!

Kom trouwens vanavond waarschijnlijk ook nog wel even. Ga nu nog even proberen hard te lopen. Moet toch ergens m’n energie in kwijt…

He mannen, we zijn trots op jullie, 6 keer scoren in 1 wedstrijd is niet niks. Succes morgen! Groeten uit het zeer zonnige Zuid-Afrika

Mooie uitslagen gisteren. Het tweede was na 23 minuten gestaakt, een kuitbeenbreuk, gescheurde enkelbanden (en gebroken enkel) bij speler van orion 8. Stand was overigens wel 1-2 voor Uni2

Speelt er bij jullie voorin toevallig nog steeds een EHBO-arts? Die moet eens kijken op onze site: fckundedames.googlpages.com en dan bij het wedstrijdverslag van BVC’12 – FCKunde DA2!

Even zonder flauwekul, ik ben die wedstrijd gaan kijken. Mijn huisgenote speelt ook daar. Het was na 20 minuten 4-1, en ik kwam na 23 minuten, en heb geen goal gezien. En ook geen Huub, Gijs of Chris…

Wij waren vooral onder de indruk van de wond die de dokter opgelopen had in de wedstrijd de dag ervoor (voordat wij hem tegenkwamen op de EHBO)

Mannen, ik had van Piet begrepen dat de wedstrijd van morgen ook voor ’trainees’ was, maar ivm competitie zondag word ik geacht in Gendringen te trainen. Toch bedankt voor de uitnodiging! En succes alvast…

Ik weet niet of er animo is maar op 18 mei is er een miniveldtoernooi bij mijn oude club. Team bestaat uit max 8 pers. en je speelt 5-5 met zaalvoetbalregels. ’s avonds kan er dan mooi gestapt gaan worden in maastricht. Ik doe zelf al met een team mee, met snuss en guy etc, maar misschien willen jullie ook wel? Indien gewenst kan ik voor meer info zorgen.

Bas, probeerde je net te bellen, maar een nette dames-stem gaf aan dat je telefoon uitgeschakeld stond.. Als je nog statafels nodig hebt: er staan er een paar bij mij. Ben vanavond wel thuis.

Sorry Gerben, ik had gisteren in de sauna geen plekje om mijn mobiel op te bergen…;-) Kom vanavond niet trainen maar bel je daarna wel even!

Mannen, ik laat een wervelend tv optreden schieten om morgen an te treden. Een goede start van de 3de periode is gewenst, zodat we s’avonds kunnen zuipen bij onze Bas! Gijs tot donderdag!

Mannen, enorm veel succes gewenst vandaag op ons mooie kunstgras! Zodat het een mooi feestje wordt ’s avonds bij Bas. Drei Punkten!! Ik ben overigens vrijdag weer terug. Bert, traditie hooghouden lijkt me; op de gazelle vooravond om 11pm in Trianon?

Heren van UNIvv1, ik heb jullie site ook ontdekt. Vorige, deze en volgende week donderdag kan ik niet trainen i.v.m. een cursus die ik moet volgen. Ik dacht… laat toch effe wat van me horen. Ik hoop maandag as. wel te redden, dus zie jullie misschien dan. Succes zaterdag Groet, Mathijs W.

Jullie ook zo genoten van een heerlijke voetbalmatch? Wat een wanprestatie: 84 minuten fanatasieloos rondtikken… Beetje jammer

Enorme gokpraktijken bij wedstrjd Groniningen – NAC? Benieuwd wat de inzetten waren bij roda voor een 0-0….. Maffia is het…

Gasten! Voor hen die niets te doen hebben op hun vrije zondagmiddag: ik speel vanmiddag, en nog thuis ook! U zijt dus wellekome!

Beste collega-studentenvoetballers,

Zoals jullie misschien al weten vindt op 18,19 en 20 mei het internationale studentenvoetbaltoernooi B.A.R.T. in Maastricht plaats.
Net als voorgaande jaren zullen we er een groot feest van maken en bovendien is dit jaar ons lustrum!
Voor meer informatie: http://www.barttournament.nl

Groeten,
B.A.R.T. commissie

Na de training van maandag zijn er een stel sleutels blijven liggen. Ik heb ze meegenomen dus neem even contact op als je ze terug wil. Je peugeot heb ik trouwens al in de prak gereden dus ik hoef geen vindersloon meer.

Ik heb oefenstof voor je Gerben ;-)http://video.google.com/videoplay?docid=-1772182543376563823&hl=nl Volgende week demonstratie!

Ja Brown, ’s best vet. Ben al in oefening. Ander vraagje: hoe plaats ik content op de site?? (of ben ik via een of ander censuurgebeuren daarvoor afgesloten??)

Je bedoelt hier links? Dan moet je hier onder Meta klikken op ‘websitebeheerder’ en dan kun je bij ‘schrijven’ een bericht toevoegen!

Gasten! Kan jullie geruststellen… Volgend jaar geen schreeuwlelijk in de spits! Die blijft namelijk nog even in Groesbeek!

Gefeliciteerd Jor! Je hebt je dit keer toch niet weer met dat hongerloontje af laten schepen he 😉 Blijf je dan volgend jaar wel onze paardenkop?

Vanochtend vroeg bij de fysio geweest, het bleek er goed uit te zien, maar dat gaan we donderdag testen. We spelen nu trouwens paaszaterdag tegen blauw-geel. Mannen tot morgen, en ik hoop dat het vanavond niet dezelfde ellende wordt als zaterdag.

Deze slappe zak is er vanavond waarschijnlijk niet bij, maar Gijs zal in mijn plaats de ballen oppompen. Tot zaterdag!

Hey mannen, lang niets van me laten horen maar vanavond de 7e is er weer feest in een tent in Elst.Dit keer met hottub!!

Was zeker een memorabel feestje: alle gasten samen in 1 hottub! Ik was wat laat met uitnodigen. Volgend jaar beter. Van harte met het linkerrijtje. Joppe traint bij AZ 2000 (0-9)was het niet?

Ja Huib, goed van je te horen! Waren idd mooie feestjes. 2 juni trouwens ook een bijzonder feest: kan een coryfee als jij niet ontbreken…

Ik zal er zijn! Laten we hopen dat het publiek ons in deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen massaal komt aanmoedigen!!!

„Praten, wil je met me praten?
Nee, daar heb ik geen zin in. Heb je de wedstrijd gezien? Toch niet normaal. Drie kwibussen die het helemaal verpesten.”
Wil de Haard nam tijdens zijn laat­ste thuiswedstrijd niet de moeite op te staan voor een aanwijzing.
Stoïcijns keek hij toe. Maar na af­loop was hij erg kwaad over het ar­metierige voetbal. UNI vv verloor met 3-1 van Otterlo. Eén speler ex­cuseerde zich een uur later in de kantine: „ Sorry trainer, maar ik schaam me diep dat we verloren hebben.”
Die ontboezeming deed ‘Rinus’ goed. „Het lag niet aan jou jongen, jij deed je best. Het lag aan die twee kwibussen die ik op moest stellen. Ik schaam me ook. Het leek wel alsof we deze wedstrijd voor een krat bier verkochten.”

Als ‘oud’UNIVVer kan ik me de ergernis van Rinus voorstellen. Eens heeft hij tegen ons gezegd na een dramatisch slechte wedstrijd:”Jullie moeten zien dat jullie een kutje krijgen dan kun je als een stelletje oude wijven gaan voetballen”.

Het vorige bericht was van Toine Lamers, de legendarische schutter die UNIVV in het jaar 1970-1971 naar het kampioenschap schoot. Dus, even respect jongelui!!!!

Mannen, is er donderdag een horloge blijven liggen in de kleedkamer (en heeft iemand die meegenomen? Anders moet ik ff bij het sportcentrum langs…)

Las teletekst van TV Gelderland dat Blauw-Geel kampioen is geworden. In de kampioenscompetie gelijk geeindigd met Gazelle. Nu zijn ze kampieon obv het doelsaldo in de competitie… vreemde regels van de KNVB…

Vanmorgen heel erg vroeg werd mij vriendelijk verzocht hier een berichtje achter te laten. Ik heb blijkbaar een lookalike rondlopen die ook het genoegen heeft gehad Wouter genoemd te worden. Sympatiek als ik ben (en bescheiden naar nu duidelijk mag zijn)doe ik wat mij gevraagd werd. Dixit.

Voor de univv-ers die op een voetballoze zaterdag niets te doen hebben, kom langs in ons nieuwe huisje, beetje hulp kunnen we altijd gebruiken.

Na Otterlo heeft Vios ook SKV uit de playoffs geknikkerd. De Vaassenaren wonnen na 2 doelpuntloze wedstrijden op strafschoppen.

1 lange vraag: Wie komt er morgenavond met de auto naar het trainen en komt via de Heyendaalse weg? Ik zou graag mee rijden ivm loodzware tas (van het tweede)

Bram, je overschrijvingsformulier moet uiterlijk 31 mei binnen zijn bij de KNVB. Je kunt bij je oude club een overschrijvingsformulier opvragen en laten tekenen. Alleen moet iemand (bestuur) van UNIvv het ook tekenen. Je zou Wouter hierover kunnen bellen: 0621598022 veel succes ermee.

Heren, met wie kan ik even overleggen over alsnog afscheid komen nemen van Herr Rinoes? Was eerst erhinderd, maar heb me nu schitterend vrijgespeeld. Dank alvast. John Dekkers.

als je de brief nog hebt gewoon opgeven via mail en wat geld overmaken dan kun je gewoon nog komen. Anders mail wdebeukadhotmail.com

Hey Joris,komt er nog een afscheidslied voor Rinus denk je? Ik brul wel mee, kan ev. zelfs wat tekst verzinnen.Ik ben er pas na het eten. Laat maar wat horen of niet.

Guys! Hoe laat vangt het spektakel aan zaterdag? Sta te trappelen om samen weer eens een balletje te morgen trappen!

Vraagje: heeft iemand (bv Bruno…) de trainingshesjes mee naar huis genomen om te wassen?? We hebben ze zaterdag namelijk nodig bij het afscheid van de trainer. Laat maar horen…

Mannen, schitterend avondje uni in het park. Complimenten Joost! Verder iedereen veel plezier zaterdag bij en met Rinus. Tot volgende week…

Zo… Ik ben wakker en (eindelijk!) bijgeslapen. Was heerlijk, gasten! Dank aan allen, en vooral aan Bruno die mij ook nog eens een rondrit Den Haag in 45 minuten heeft gegeven… Tot ooit! 😉

Vergeet Rijswijk niet! Helaas weigerde mijn JorisJoris dienst 😉 Was zeker een topweekend! De foto’s komen deze week op de site…!

servie – tsjechie, servie, dat italie versloeg tegen tsjechie, gelijk tegen engeland. Begint 18:15 uur in de Goffert…

Snuss en in zullen wegens weinig aanmeldingen niet komen trainen en naar de goffert gaan. Dus (ook geen bal tot op heden…) Is nog 1 kaartje over by the way..

Sorry Gijs helaas te laat. Stikte overigens van de scouts, Ernest Steward, Frank Arnesen, Zeljko Petrovic en Hans Gillhaus. Was wel geinig.

Wanvertoning levert Italië Peking-ticket op
Naast Servië, België en Nederland is ook Italië volgend jaar actief op de Olympische Spelen in Peking. Na een troosteloos en doelpuntloos duel in het halfgevulde Goffertstadion, bleek Jong Italië uiteindelijk de gelukkigste in de strafschoppen

Meer dan een troostprijs is het ticket voor de Olympische Spelen niet. Omdat Jong Engeland zich plaatste voor de halve finale van het EK, maar als deel van het Verenigd Koninkrijk niet in Peking deel kan nemen, diende een extra beslissingswedstrijd uitkomst te brengen. Zowel Jong Portugal als Jong Italië maakte er in Nijmegen echter een potje van.

Het duel voltrok zich in een wandeltempo, waardoor kansen op de vingers van één hand te tellen waren. Van enige beleving was zowel voor als na rust geen sprake. En tenslotte hielp het ook al niet dat beide teams met de nadruk op de defensie speelden. Alleen Nani was vlak voor de thee met een knappe solo dichtbij een doelpunt.

Voor de toeschouwers die wel de moeite hadden genomen om naar het stadion van NEC te komen was het lang wachten op de uiteindelijke beslissing. Er kwam pas wat gif in de wedstrijd toen de kinderachtige arbiter Stéphane Lannoy de Italiaanse vedette Guiseppe Rossi na zo´n zeventig minuten van het veld stuurde met zijn tweede gele kaart. Die laatste prent kreeg de tegenvallende spits voor commentaar op de leiding. Naar mate de tijd verstreek gingen de kleumende toeschouwers steeds meer vrezen voor een verlenging en een strafschoppenserie. Hun angst werd helaas werkelijkheid, hoewel in de slotfase voor beide doelen nog kleine kansen ontstonden.

De verlenging was al even slecht als de reguliere speeltijd. Portugal deed werkelijk helemaal niets met de numerieke meerderheid. Pas toen de Italiaanse verdediger Marco Andreolli de helpende hand toestak, kreeg Portugal dé kans om het duel zonder strafschoppen te beslissen. De ingevallen Yannick Djalo pegelde de opgelegde kans echter hoog over. Hilarisch was daarop de woedeuitbarsting van Italië-doelman Viviano tegen zijn blunderende mandekker. Ook dat veranderde niets aan de schandalige brilstand.

Strafschoppen moesten uiteindelijk een winnaar bepalen. Ditmaal waren negen strafschoppen voldoende. Omdat Manuel Fernandes en Antunes namens Jong Portugal faalden, ging Italië aan de haal met het ticket voor de Olympische Spelen.

Gasten! Iemand van jullie er problemen mee als ik de site van het tweede (www.univv1.nl/2) van onze/jullie server af pleur? Ik word gek van de spamboeren daar! Dahaaag!

Ik vond ’t mooi gisteren! Was geen doen om iemand te vinden, maar hebben ons erg goed vermaakt. Strakke show en ook de zang was wel okee.

Leuk, komt het dan toch nog goed met het parkvoetbal dit seizoen? van 19-20 uur en daarna Pearl Jam luisteren in het andere park!

Mijn misschien is een jazekerrrrrrr geworden! Iemand in het bezit van een pompje die hij mee wil nemen, neem ik mijn bal mee! Mooi!

Sorry, er was voor deze talencursist veel werk aan de winkel, dus nog geen debuut in parkvoetbal helaas. Misschien tot straks in het Goffertpark!

He uni mannen! Kort berichtje van Gili Air Lombok. Erg vette tijd hier en overmorgen vertrekken we voor een hiking naar Mount

(vervolg) Rinjani dus aan de conditie wordt ook gewerkt. Foto’s zijn puur geniete hiernaast. Hoop als ik de volgende keer op deze site kom te weten of Chrisje een kleine heeft (baby) dat andere weet ik wel van het douchen…Bruno helaas is het geld op maar misschien dat als ik terug kom weer wat heb. Geniet van de zomerfeesten! Adios!

Ja heerlijk van die vloeibare boterhammen als ontbijt op het valkhof. Er is vandaag hier geen K*T te doen qua werk. Erg nuttig.. Maar de wandelaars komen direct langs ons kantoor, dat dan weer wel….. Mooi sfeertje, net als gisteravond.

Heeft degene die gaat keepen morgen al een paar handschoenen? 18 uur morgen red ik niet maar ben wel rond 19 uur bij Orion. Met handschoenen voor de zekerheid…

Het ziet ernaar uit dat ik de komende tijd ook veel vrije zaterdagen zal hebben… Schiet niet op met die blessure, prognose: tot na de winterstop. 🙁 Lijkt me verstandig om iemand anders nog aan te trekken…

En dan ziet het er ook nog naar uit dat ik tot aan de winterstop sowieso heel veel vrije zaterdagen zal hebben, kl*te blessure… Wellicht verstandig om nog een andere keeper te contracteren tot die tijd…

Mmmm… klinkt aanlokkelijk. Ben alleen bang dat jullie mijn salaris niet kunnen betalen… 😉 Daarnaast ben ik een beetje de Pi-Air van De Treffers en in die rol ben ik bijna niet te missen… BLEHHH!

Verdomd slecht nieuws bas. Keepen is zeker niets voor mij. Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen, dat je dan 90 minuten moet concentreren 🙂

Gisteren goed op Stekelenburg gelet, dus dat komt helemaal goed. Ben er vanavond waarschijnlijk wel, dus kom maar op met die afwerkoefeningen

Bruno zou je voor mij (en misschien andere liefhebbers) de fotos van kijkduin willen branden en woensdag meenemen?? vanavond ben ik er niet

Mannen, ik ben bij de fysio geweest, conlusie: De enkel heeft een flinke klap gehad. Maar verder niets ergs gelukkig. Bij deze wil ik mij wel afmelden voor komende zaterdag. Ik heb Leo zijn nummer namelijk niet.

Mannen, de komende weken zal ik niet aan het voetballen toe komen. Naast de enkel, blijkt ook de achillespees beschadigd. Ik kom morgenavond wel weer langs, mede om te fietsen in de fitnessruimte.

Onze nieuwe keeper (Martijn?) mag morgen meedoen. Hij moet wel een geldige legitimatie meenemen (kan iemand hem dat vertellen), want spelerspas is er nog niet, wel officiele bevestiging van KNVB. tot morgen, Gr.Hans Schoppers

Heej mannen, leuk om jullie gisteren weer te zien achter het glas. “Revalideren” in in je eentje in het fitnesshuis is maar een trieste bedoeling ;-). Je mist toch echt de geur van het kunstgras… Nee zonder flauwekul, ik hoop over 2 a 3 weken weer aan te sluiten. Zaterdag kan ik helaas weer niet komen kijken, omdat ik in het zuiden zit voor een dubbele verjaardag van moederlief en broertjelief. Succes, op naar de 3 punten en tot een volgende keer. Bruun veel plezier in Azie!

Ik heb om 17.00 een interview in Amsterdam dus ik denk niet dat ik het haal. Maar mocht het mee zitten kom ik nog even langs.

Mannen, ik heb genoten vanmiddag, 8 goals en dat zonder entree te hoeven te betalen. Genoten van de hattrick van Huub, de bijna hatrick-assist van Koen, de coaching assists van Chris, publieksspeler Bert etc. De punten waren van belang en ze zijn binnen gesleept. Hopelijk kan ik er vanavond met jullie op toosten in de binnenstad. Groeten Piet

Jongens mag ik jullie bedanken voor jullie hulp zaterdag, Er zijn 4 ribben gekneusd, dus dat is even niet voetballen voor mij. Maar bedankt voor jullie hulp.

Ik zal het doorgeven aan onze artsen. Geloof me, er is geen beter team waar je 4 ribben tegen kunt kneuzen. Veel sterkte met je herstel!

Mannen, ik ben er donderdag en zaterdag niet bij. Enorm veel succes! Wat zou het mooi zijn om als winterkampioen van-de-2e-periode te overwinteren…

Ik ben ook weer fit, maar op advies van de dokter laat ik de training van vanavond aan me voorbij gaan. Donderdag ben ik weer van de partij

ik kan vanavond helaas niet komen.. trainen jullie ook weer vanaf 5 januari? alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! tot volgend jaar

Gisteren met hardlopen last gekregen van m’n scheenbeen. En da’s niet fijn. Misschien nog ff kijken vanavond, maar meeballen helaas niet.

Gasten! Iemand zin en tijd om morgen om 12.30 uur in de biznizbox voor gratis mee naar NEC-VVV te gaan kijken? Bel 0616746313 en maak kans op kaarten!

Jorrie, ik had al kaartjes gekocht maar dan gewoon bikkel kleumen als echte supporters zonder biznizz. Ik ben trouwens wel voor VVV dus dat wordt ingetogen juichen (of niet).

Help NOS Studio Sport de voetbal samenvattingen terug te krijgen.

Laat horen dat je de samenvattingen terug wil bij NOS Studio Sport.
Gewoon om 19:00 uur en niet pas om 20:00 uur Andes kunnen onze kinderen niet meer kijken.

Zet de originele Studio Sport Tune op je telefoon als ringtone!
Doe een donatie en voorkom 5 jaar lang irritante reclame onderbrekingen.

Mocht het niet lukken dan gaat je bijdrage naar de
Johan Cruyff Foundation.

ga naar
http://www.bordweeropschoot.nl

Als we met z’n 5-en zijn, kunnen we beter 2 deuren verder gaan zitten bij Maxim. Of komen er meer? Chris, Matthijs, Hans, Bas, Pim, Koen, Barry?

Doorbraak voor Fanmeel?Putsila maakte plaats voor reserve­doelman Joris van Meel. Die begon met de bal uit het doel te halen na de benutte strafschop. Peter van Putten haalde zijn gram op zijn oude club De Treffers door een vrije trap met effect binnen te schieten. Al was de bal houdbaar voor Van Meel.

Ivm een tentamen dat tot 18.30u duurt, ben ik waarschijnlijk pas ron 19.10u op ’t sportcentrum. Ik weet niet of Leo dit heeft meegekregen/onthouden.

Hey goed bezig Jorrie, volgende keer wel naar de bal kijken als ze een foto van je maken! Toch leuk om onze nieuwe rechtsback daar zo in die goal te zien staan…

Jongens, het lief-en-leed-potje moet weer aangevuld worden, dus neem naast wat zakgeld voor kauwgomballen en friet ook 20 euro mee voor in de L-en-L-pot.

Boys… Heb de site even iets aangepast. Nu altijd de stand, uitslagen en het programma onder bereik onder de bovenste pagina!

Mannen ik ben afgelopen donderdag weeer geblesseerd geraakt. Dit maal de rechter knie. Thanks 2 a duel with our Gerry. En ik maar denken dat de boys gewonnen hadden dit weekend. Op teletekst op mijn mobiel waar ik per slot van rekening nog 1 euro voor heb betaald stond Exc Z.-Uni vv 1 – 3…

Mannen, bedankt dat ik weer mee mocht doen, maar het betreft voor mij einde seizoen. Succes met handhaving en wellicht tot een keer in de stad.

mannen, er blijken na zaterdag nog maar 8 broekjes te zijn. Zorg ervoor dat je ze zaterdag weer meeneemt. Dan doe ik dat ook!

Helaas mannen, hoe was de wedstrijd? Ongetwijfeld positieve punten voor de wedstrijd der wedstrijden zaterdag! Lekker trainen deze week dus!

Ik zag dat ik 2 paar identieke scheenbeschermers in m’n tas heb liggen: voor degene die ze kwijt is, ik neem ze morgen wel weer mee.

Hee!! Gefelicitterd, mooie overwinning en goed om te horen. Ik heb het nogal druk met inhaalwedstrijden door de week en tentamenens, maar over twee/drie weken kom ik zeker een keertje mee trainen!!! Groeten

Mannen, wel bij de les blijven. We zijn er nog niet helemaal. Ik kom vanavond nog een paar rondjes rennen en een biertje drinken

We hebben al een aantal schitterende activiteiten gepland staan, maar we kunnen 31 mei + 1 juni alsnog een voetbaltrofee pakken in Utrecht. Kijk even in je agenda dan hoor ik zaterdag wie er mee wil.

Moet ik er wel bij zeggen dat wij zeker voor de winst spelen ondaks dat er 3 basis speler ontbreken vanwege schorsing en blesure

Ik ben er ook. Ik heb de eer gehad woensdagavond met Willem te zaalvoetballen en ik voorspel dat hij ons allen zal verassen met vele wervelende acties

Ik leef nog. en gisteren zelfs nog getraind bij mijn oude cluppie d’n FC Uden! Joris, hoewel aan de zijde, succes morgen met mogelijk de kampioenswedstrijd!

Wouter, we hebben 7 man, dus je moet komen. Help ik je wel met nakijken; ken de stelling van Thales inmiddels uit m’n hoofd.

Hoho! Ik ben nog maar een halve. Blijf misschien bij mijn broertje in Tilburg hangen… Als ik ga, bel ik Wouter wel en sleur ik hem wel mee!

Wil eenieder deze week laten weten of hij wel of niet aanwezig is bij de seizoensafsluitende bbq? Reacties graag onder het betreffende item!

Boys, de ‘misschien’ is een ‘zeker niet’ geworden. Zit nog wel een uur in Tilburg. Zaterdag trouwens officieus afscheid van het keepersleven! CU!

Hee Teammates!!! Vanavond kan ik helaas nog niet, maar zou mooi zijn als er volgende week donderdag getraind wordt, dan ben ik bij!!

OPROEP OPROEP uit Eindhoven. Nu 2 juni 2o08.Bert Delleman, ja! Tom ! Jaren, te lang, elkander niet gezien. Laten we de E.K ( voetbal )elkander weer zien.Dus:mail me : E: tommontblanc@hotmail.com En/of bel: 06/14790447. Mbv Goegel op deze site met voetbal, je grote hobbie, aanbeland. Bert, in de hoop op een kwikzilversnelle reaktie van jou. Mer goeiGroet, Tom Wittenberg.

Barry, Hans, Pim, Mattijs en Sjoerd: wat nemen jullie mee als American bijdrage? Geen voer = geen entree! 😉

Gary, ga jij vrijdag echt met de eigen auto? Scheelt aardig wat ruimte in dat koekblik van Wouter (zei de man met het kleinste koekblik)… En ik vind Kroatie-Duitsland morgen toch ook wel interessant.

Helaas Joris, bereid je maar vast voor: ik kom naast je zitten; Sandra heeft onze bolide nodig.. Gijs, je hebt één nieuw voicemail-bericht…

Oei, als Gerben niet rijdt hebben we zondag een autoprobleem, omdat Hans en Sjoerd eerder weggaan.
Willem kun jij alsnog ook rijden?

Ik ga zondag met de trein naar Utrecht, maar hoop stiekem dat iemand me ergens op station Alkmaar kan droppen… En sorry voor de slechte grap, Gary. De volgende 99 zullen wel weer goed zijn.

Voor de Lupo, maximum baggage 1 rugzakje, de plank, gitaar, ballen, jeu de boules en badminton laat ik dan wel thuis . Ps. we kunnen ook iets eerder vertrekken.

Wouter en Hans, is het dan geen idee dat iemand van de auto van Wouter met Hans meerijdt? Scheelt ons drie dagen spierpijn. Gijs, hoe laat kun jij klaar staan?

Zal ik onze beamer ergens mee naar toe slepen? Wie biedt zijn huis aan? Ik heb nog twee halve kratjes bier over!

Joris, je mag de boel wel bij ons neerzetten. Hilde, je bent van harte welkom, en Gijs, die vier chicks van hiernaast zijn natuurlijk ook welkom.. Goed bezig, kerel!!

Gary, ben jij in het bezit van een videorecorder of digitale televisie? Anders is er namelijk geen uitgaand signaal en doet de beamert het niet!

Sandra en ik zijn waarschijnlijk tot za middag weekendje-weg (ben ik nl wel weer aan toe..). How about vanmiddag eind van de middag, begin vd avond?

Wouter ben jij nog thuis vanavond voor de sleutel? Anders moet iemand effe een bal meenemen (iemand mijn nieuwe bal gezien?)

Heb nog geen tijd gehad voor de naheffing Gerben, ga ik binnenkort doen en zal kijken of je uberhaupt nog wat van dat bedrag terugkrijgt…

Moet nog ff kijken of ik op tijd thuis bent maar de kans is groot. Ps. er hebben al 4 mensen hun vakantie opgegeven dat gaat de goede kant op.

Kan iedereen die nog moet betalen voor Egmond dit nog even doen? En degenen die geld krijgen, pass even je rekening nummer naar mij!

NB: Maandag kunnen we op het sportcentrum terecht. Dan beginnen we volgens mijn gegevens met Joris, Joost, Bram, Kevin, Bruno, Huub, Barry, Chris en Hans. Tot maandag, Leo

Voor mij wordt het de komende vier weken moeilijk om veel aanwezig te zijn doordeweek. Aangezien ik co-schappen loop in roermond. Ik ben momenteel al 4 weken in training, dus maak je over mij conditie en gestel vooral geen zorgen. ik hoop jullie allemaal toch zo snel mogelijk te zien. Als ik een kans krijg om te trainen dan neem ik die!

Mannen de officiele uitnodiging volgt nog maar zet 30 augustus vast met rode pen in de agenda want dan komt er een mooi tuinfeest. Samen met 4 anderen geven we een feest ter ere van het afstuderen. Ik verwacht Uni tot in de late uurtjes! Kusjes vanuit Costa Rica!

Nu ik deze berichten lees begint het echt weer te kriebelen, nog maar een paar keer op en neer langs het mooie strand van Maleisie, tot snel.

Mannen, ik zie jullie zo dadelijk op sportcentrum maar ik zal niet meetrainen… ik heb al enige weken een beachvolley toernooi gepland staan als alternatieve training. Mijn excuses voor de afmelding.

wegens magere belangstelling in verband met Lowlands en andere zaken, cancel ik de training van zaterdag. Maandag wordt er gewoon getraind en we voetballen dinsdag voor de beker. Tot dan

Nou, ik krijg elke dag al een update hoor, via mijn bronnen… Kun jij trouwens die kruisjes met ‘eek’ in de berichten weghalen? Lukt mij niet..

Hallo, Vanmorgen even langs de velden van Blauw Wit gereden en daar twee mooie kunstgrasvelden zien liggen. Plus nog een echt-gras-trainingsveld.

Mannen, voor morgenavond tegen Overasseltseboyswil ik graag 14 personene uitnodiegen: Bas, Wouter, Chris, Hans, Gijs, Sjoerd, Bruno, Kevin, Gerben, Huub, Joris, Willem, Bert, Joost.

Ik ben vanavond en komende trainingen niet vd partij. Ben door liever niet nader te noemen oorzaak en na fysiotherapeutisch advies tot die betreurenswaardige conclusie gekomen… bespreken kan ik nog wel, dus toch tot vanavond.

Hans, ook al ga je deze week trouwen, ook al heb je een citroenkwikstaart gespot, ben je een hit op Omroep Gelderland en hot op Univv1.nl… Dit zijn allemaal nog geen redenen om je rekening bij Café Jos niet te betalen… Maar maak je niet druk, ik doe vrijdag wel een tientje minder in de enveloppe, staan we quitte.

Ik zeer waarschijnlijk ook niet. Heb met een beetje geluk de trein van 18.55 uur… Tot donderdag, wanneer ik mijn keepershandschoenen weer eens mee neem!

Sjoerd, heb je deze keer toevallig per ongeluk mijn voetbalschoenen meegenomen? Of ging ik zelf als eerste weg.? Heeft iemand 2 Adidas voetbalschoenen gevonden?

Merijn, ik heb ze inderdaad gevonden en Gijs nog achter je aan gestuurd maar je was al weg. Willem heeft ze in bewaring genomen en aangezien hij ook maat 44 heeft en dit seizoen nog geen 2 dezelfde schoenen aan heeft gehad worden ze zaterdag wellicht wel gebruikt… Kortom: ze zijn in goede handen!

“De voetbalschoenen zijn in goede handen”, paradoxale uitspraak. Zal dit dan een voorportaal zijn van iets moois? Zal bijvoorbeeld de gelderlander maandag schrijven “Willem Klaassen scoort wonderschone hattrick op schoenen medespeler Merijn”?

ga er mar van uit dat ik morgen met het tweede mee doe. ben zojuist benaderd. iets mer dan nul minuten. veel succes mannen. eerlijkheid stel ik zeer op prijs. maar ik had het natuurlijk liever anders gezien. komaaan mannen drie punten pakken!

in Nijmegen, maar heeft zich nooit bij ons gemeld. Heeft waarschijnlijk ten onrechte begrepen dat hij snel zou worden uitgezet.

Mannen van Univv1, zet h’m op in de nieuwe competitie. Als ik dat zo lees krijg ik ook weer zin in gras… Alleen dat is hier niet echt voorhanden. Groeten uit een warm Dubai

Ik ben er morgen wel weer bij, ik heb afgelopen maandag mijn knie even rust gegeven. Mijn knie is weer droog, zal er dan ook droog in het kruis worden geschoten…

ik ben morgen van de partij. ik ga rechtstreeks naar skv. kan iemand dit doorgeven? heb problemen met de mobiele telefoon. nr 0617296811

Zat net even stand en uitslagen te bekijken. Mooie competitie: iedereen kan van iedereen winnen/verliezen. Twee weken om voor te bereiden op de koploper. Vanavond daartoe een eerste begin! Winnen, winnen, winnen!!

Verzoek van een vriend van me of we 24/1, 14/2 of 21/2 een oefenwedstrijd willen. Overleggen morgen wel. Want wanneer vindt die zaterdag-Achterhoek ook alweer plaats?

Heren! Hoog bezoek zaterdag: de enige echte nummer 10, nog regelmatig te zien in het plaatje bovenaan de site, komt kijken! Rara, wie bedoel ik?

Mannen, ik zit met een dubbel gevoel! Jullie heb ik latenzitten maar heb wel de finale gehaald!! Tot volgende week en succes vandaag tegen de koploper!

Boys. Goed nieuws! Hoor net dat Willem, Wout, Wouter, Bert en ondergetekende toch nog de overwinning hebben binnengehaald! Eindstand is dus 3-2 in ons voordeel! 😉

Moet weer even kijken of ik er vanavond bij kan zijn. Omdat ook donderdag lastig wordt, ga ik enorm mijn best doen. Hopelijk tot vnvnd!

Bruun! Op de site van ESA zie ik staan dat we pas om 15 uur ballen; je kunt dus om 16.45 uur bellen om het clublied mee te zingen! Enjoy Praag!

inderdaad heerlijk getraind! Jammer dat er geen scheids was; zonder die afstandschoten en overtredingen was het namelijk 14-10 geweest.

In verband met het overlijden van een naaste van de trainer, vraagt Oranje Blauw of we om 13.00 uur kunnen voetballen. WIE KAN NIET!!!!!

Boys. Het lijkt erop dat w emorgen gewoon op gras spelen; zag foto’s van de thuiswedstrijd tegen De Treffers en ik zag GRAS! Heerlijk!

Dat wordt lastig. De zalen van het gymnasion en bv ook de Jan Massinkhal zijn reeds bezet. Dus de zaal in zal niet gaan. Wie heeft er nog een goed idee? Anders in ieder geval voor jezelf trainen.

Hee…is er misschien niet iemand die zeker kan stellen dat we donderdag kunnen trainen! Het veld is nog helemaal wit en we moeten wel echt ff iets doen!!!!!

Willem misschien hebben ze voor Kees Torn in het steigertheater nog kaartjes. Ik ben daar in elk geval wel te vinden. Voetbal is voor culturele nitwitten.

Merijn, voor de statistieken van voetbaloost heb ik je achternaam en oude club nodig. Dan voeg ik je ook daar aan onze selectie toe.

Hoi Willem!

Is een van je voetbalvrienden Zaterdag zijn jas bij ons vergeten?? Verschillende grijskleuren met strepen.
Leek mij wel een beetje koud die nacht, maar met alcohol op…

Wil je dit aub aan ze vragen? Ik hoor het wel.
De jas ligt gewoon bij ons en gaat anders over twee weken in de oude kleren zak….zo mooi is ie namelijk niet ..
3242471

Groetjes aan Eva en werk ze!

Caro

Solly Wout… Beroepsdeformatie. Maar ik beloof hierbij plechtig je niet te vaak meer te verbeteren. Snus, neem jij het van me over?

Gefeliciteerd Joris! Kan iemand die dit leest mij even bellen? Ik heb het nummer van Leo even nodig ivm met de wedstrijd van morgen!

Joris, met betrekking tot het verbeteren van Wout: ‘niet te vaak’ is natuurlijk een ruim begrip hè… Maar mannen, succes morgen!

Sla ik net op het werk een AD open, kijk ik op het toch wat kalende hoofd van vriend Ewout… Reportage over “Nederlands beste café” Jos, inclusief leuke foto.. Gezellig team, dat tweede, maar waar was UniVV 1?

Geachte heer/ mevrouw

Onlangs heb ik met mijn zoon mijn oude hobby het verzamelen van officiële club spelden
en pins van voetbal verenigingen weer opgepakt.
U zou ons een groot plezier doen indien deze bij uw club aanwezig zijn, ons de beschikbare speld(en) toe te sturen.
De kosten hiervan worden uiteraard door ons vergoed.

Wij zijn ook geïnteresseerd in oude spelden en pins van eventueel andere verenigingen.
Mogelijk kunt U ons tevens in contact brengen met personen die ook speldjes sparen.
Wij verzoeken U in ieder geval bij ons te reageren , ook als onverhoopt niet aan ons verzoek kan worden voldaan.

Ik wens U en u vereniging nog heel veel succes toe in de toekomst.

In afwachting van uw reactie,

Met vriendelijke sportgroeten,

Wiel & Kevin Kremers
Gaffelhof 4
6418 KB Heerlen
Tel. 045 – 5424435
E-mail kremers51@zonnet.nl

Mannen, nog twee nachten slapen en dan wacht die o-zo belangrijke wedstrijd tegen Teuge. De wedstrijd waarmee we onszelf een geweldige kerst, een mooi Oud&Nieuw en een geweldige winterstop kunnen geven. De laatste van deze serie. Nog één keer vlammen!! Met als belangrijke aanzet daartoe: vanavond!! U zijt allen zeer wellekome…

‘Piet Kluit is de trainer van de 21ste eeuw! Een mix van de kleine en de grote generaal te samen’: J. Derksen (VI)

De verhalen van Piet Kluit zijn gebundeld tot fantastische DVD wat het ultieme kijkje in de keuken van het amateur voetbal is!

Met in de hoofdrollen: Bob Fosko (Raggende mannen), Ruben van de Meer (De Lama’s), Horace Cohen (Flodder) en Dikke Dennis.

Check de site voor het laatste nieuws omtrent deze must have DVD op http://www.pietkluit.nl!

Dat staat er toch ook? Ik denk dat jij, doordat jij niets mag eten voor de operatie, dingen niet ziet die er echt wel staan! 😉

Ondanks een toezegging was Wout niet aanwezig. Daardoor kwamen we 1 man tekort voor 3 tegen 3 en zijn we onverrichter zake huiswaarts gekeerd… Excuses lijken me op z’n plaats 😉

Zoals het er nu naar uitziet: 3 januari gemengde wedstrijd met 2e en 31/01: wedstrijd Achterhoek. Maar er komt waarschijnlijk nog meer. Wordt vervolgd.

vervolg: ik heb een stukje geschreven over de winterstop maar krijg hem niet op de site via de computer hier. Lukt één van jullie dat? hij sttat bij concepten

Heb nog even een aanpassing gedaan op de site: vanaf nu is ook de tijd van plaatsen bij berichten en comments te zien (zodat te zien is dat Chris om 13 uur reageert dat hij er om 10 uur bij zal zijn…). Sja!

Even gebeld met Theo van het USC: “Vanavond kan er niet getraind worden, of het moet opeens heel hard gaan dooien, maar daar ziet het niet naar uit…” Dus.

En soms gebeurt er het onverwachte, iets waar we eerder zelfs nooit aan dachten, zo mooi is dooi, als je ’s avonds weer je maten mag poorten en je helemaal uit mag leven. Joris, bel jij Theo nog even?

Beste mensen,
Het wordt deze week niets met het gebruik van de velden; er wordt nog geen dooi verwacht, dus dan kunnen de velden niet gebruikt worden.
Helaas, maar het is niet anders.

Net het sportcentrum aan de lijn en die wisten te vertellen dat er vanavond gewoon weer gevoetbald kan worden. Heerlijk, we mogen weer..

Gisteren leek er weinig animon voor een zaterdagse training; ik ben er in ieder geval niet: ga verlaat Kerst vieren in Brabant!

He Willem, zie ik mijn naam er nou ook bij staan? Ik was nog in dubio, maar ben nu over de streep. Ik ben erbij. Kom op de fiets naar het sportcentrum.

Zijn er mensen geinteresseerd om op 4 februari in Biddinghuizen een toertocht te doen op de schaats? Dan is er een toertocht van defensie, maar is dan ook open voor iedereen. Kan via Wijchense-vennen-Margot wel wat regelen voor de liefhebbers. (www.flevonice.nl)

Bruno, dit is beste contactweg die Willem kon bieden (mn gsm ligt thuis). Boodschap: woe na 2000 of don na 1700. Groet, Klaassen Sr.

Boys, zojuist gesproken met ene meneer Kees van Ostrabeke. Hij acht de kans groot dat hun wedstrijd niet doorgaat en de oefenwedstrijd bij ons wel. Ze willen heel graag bij ons ballen. Toch is het nog niet helemaal zeker.

Ik ben nog ziek, dus voetballen (en klussen!) zal er morgen helaas niet inzitten denk ik. Heb alleen de tenues hier thuis, kan iemand die op komen halen?

We zitten krap in de mensen, dus Chris (als je dit leest, of het sms-je of je telefoon opneemt). We hebben je nodig 12:15 aanwezig

Boys, even ter info: vnvnd gaan we met een kleine delegatie (Wouter, Bert, ik en heel misschien de jarige Gerben (lang zal hij leven!)) op bezoek bij Rinus en Ria.

Gijs, ik voel me aangesproken! Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa! Vanaf volgende week zaterdag ben ik er weer bij. Maar nu eerst: SEVILLA!

En oh ja, ben er vanavond EN volgende week maandag weer eens niet bij. Dit keer niet in Sevilla, maar in vergadering en volgende week ‘op de hei’. Tot donderdag!

Vanavond geef ik m’n middenvoetsbeentje even rust. Lopen was gister niet echt fijn. Maar donderdag gaan we weer vol strijd de training in.

Om maar weer eens over wat leukers te beginnen… Even een herinnering, reminder, waarschuwing (vul zelf maar in) voor het weekendje Brugge. Er kan nog steeds betaald worden!

Hier Sjaak. Weet nog niet of ik het vanavond ga halen. Sta ingeroosterd tot 18.30 uur en ben met de auto… Dat wordt crossen!

Na verhuizingen, familiedagen en iets teveel algehele voetballoosheid ga ik morgen (vanaf een zonovergoten bank) van een prachtpot voetbal genieten met juichende mannen in rode truien en zwarte broeken aan het eind!

De gelderlander (Sprietjes), de derde helft:Gehoord bij Uni-skv: Ach, wat interesseert ze het nou. Als ze maar naar cafe Jos kunnen.”

Respect mannen voor de wijze waarop jullie gisteren zijn blijven knoppen voor een goed resultaat. Ik wens jullie veel succes in de strijd om de benodigde punten voor klassebehoud. Wij zullen de ‘hand in eigen boezem steken’ en dinsdag eens goed napraten. Ik reken erop dat Uni vv ook volgend seizoen in de 3e klasse te bewonderen is. Succes.

In het kader van de oproepjes: Ik ga straks even kaarten bestellen voor Sven Vath in Doornroosje (29 april). Wie wil er mee? (15 eurootjes slechts). Joor? Kev?

Ik denk dat dat wel kan Joep. Maandag of donderdag 19.30 uur, kleedkamer 13 van ’t sportcentrum. Dan zijn de eerste spelers meestal wel binnen…

Merijn, van een ladder geflikkerd? Waarom heb ik een vunzig beeld voor me van een Merijn liggeng met de broek op de enkels onderaan het trapje van het torentje?

Dat heeft waarschijnlijk vooral met jouw fantasierijke denkvermogen te maken Willem. Het was geen torentrap maar een ladder en mijn broek droeg ik gewoon op mijn heup. Gelukkig niet mijn rechterhand gekneusd trouwens..

Sorry, ik was te snel met verzenden. Ik zag dat er wat onzekerheid was welke Dennis nu vorige week een bericht had geplaatst en om alle misverstanden te voorkomen wil ik jullie bedanken met het behaalde punt tegen ESA. Wij gaan kijken of we aanstaande zaterdag thuis tegen ESA de felbegeerde titel binnen kunnen halen. Jullie veel succes met het restant van de competitie. Groet, Dennis Koorn, Trainer / Coach sv DFS

Toch geschorst; brief lag inderdaad in m’n studentenhuis. Maar: ik ben er wel! Als twaalfde man, als hooligan, als een-persoons-legioen. Om er op toe te zien dat we eindelijk weer drie punten pakken. Drie punten, drie punten en niets anders dan drie punten!!!

We kwamen inderdaad in de dubbele cijfers, nu heb ik zeker 4 keer gescoord, maar ongetwijfeld heeft onze schuurbibs dit “keihard” overtroffen!

Mannen, we trainen woensdagavond. Verzamelen om 19.20 in onze eigen kleedkamer. Dan een uurtje trainen in park Brakkenstein. groet Leo

Ik durf eigenlijk niet meer te reageren na de reactie van Huub, maar ik had gelukkig al gezegd dat ik vanavond aan het klussen ben in Utrecht… Tot zaterdag!

Mooi gesproken Gerben. Alleen: tot morgen? Tot vanavond in het valkhof toch zeker?! Wie zingt er nog meer een levenslied mee?

Ik ben komende week op trainingsweek in de Ardennen met school. Klimmen, kanoën, mountainbiken en veel wandelen. Ben dus topfit zaterdag!

Dames, we zijn er helemaal klaar voor….geniet nog even van jullie status als 3e klasser nu het nog kan!!!

Zekers klaar voor. Op volle oorlogssterkte en dus klaar om in de derde klasse te blijven. Heerlijk om nog 2 potjes te mogen ballen.

Het stelt mij teleur, Joris, dat juist jou de subtiliteit ontgaat van de wijze waarop ik een spitsvondige belediging van Zwolsche Boys – ontleend aan de actualiteit – simultaan weet aan te wenden als een moreelverhogende aansporing – voortbordurend op een inside-joke aangaande omens – voor onze eigen selectie. En dat in louter twee korte doch eloquente frases.

Er schijnt nog een groot stuk met foto in De Gelderlander te staan, maar ik kan helaas niet inloggen. Later meer…

“aanvoerder Peter Nusselder had zelfs de winnende strafschop op zijn voet maar hij schoot ver naast”? Sodeju, Peet! Dat mag je volgend jaar bij ons proberen!

Dames, we zijn er helemaal klaar voor. 3e klas here we come….. Die man met die rode sokken staat toch hopelijk weer op doel?

Hoe groot zijn die bussen van jullie, zaterdag waren er drie bejaarden langs het veld die niet uit zwolle kwamen. Tot zaterdag

die kiepert met die rode sokken mag vrijdag wel op tijd naar bedje toe anders wordt het zaterdag weer een fiasco.

ik hoop dat jullie spits niet te ernstig geblesseerd is. Na zijn uitval werden de Zwolsche Boys beter. Succes in de 4e klasse

Wat nieuwleusen hier doet, geen flauw idee..(Die pakken wij volgend jaar wel weer)..Univv veel succes volgend jaar! Het was een spannende pot..

uni in de 4e klas. Wat een drama en uni onwaardig. Waar is die tijd van die stoere en onverzetbare studenten gebleven???

Heeft iemand miss een nummer van mij dat ik kan bellen als ik nog lid wil worden van uni vv. Ik kan nergens wat vinden op de site.

@ Leider: Ik heb Huub gesms’t, maar hij is niet zo van het digitale tijdperk… Als we meer weten laten we dat hier weten.

trainer komt vandaag niet, trainer 2 kan ook niet. Ik zou zeggen vandaag geen training en vanaf vandaag alleen op donderdag potje ballen.

Heel veel sterkte, de bal was bij de donkere kleine voorstopper hij stuiterde op kniehoogte jij kwam jagen en beiden raakte de bal waarbij de verdediger van de boys won en jij je knie verdraaide. Er was geen overtreding of slechte intentie in het spel. Ik als toeschouwer keek vanaf de zij lijn en stond er met mijn neus er bovenop. De verdediger zag je waarschijnlijk niet echt aankomen. Dus je mag gewoon uitgaan van oprechte interesse omdat een handjevol supporters zagen hoe jij je knie verdraaide, heel erg veel sterkte!

Huub, heel veel sterkte! Heb respect voor hoe jullie sportief de wedstrijden ingingen ondanks de belangen, dat dan zoiets moet gebeuren is heel erg.

Die mister X zal ik wel zijn. Ik kom van AVW ’66 en hoop voor een beetje extra concurrentie te kunnen zorgen volgend seizoen.

Jongens, mijn zeer dierbare trainingsjasje is blijven liggen! Ik denk dat Hans, Mattijs of Jesper hem in het bezit heeft…Laat ff wat van je horen! Daag

Mannen,ik heb tot dusver 2 stemmen binnen. Net als in België is stemmen bij ons verplicht op laste van een fikse boete. Stemmen dus…de lijnen zijn open!

Boys. Ben geveld door de Brugse griep: hoest, hoofdpijn en vermoeidheid. Denk dus niet dat ik er vnvnd bij ben. Veul plezier!

Wout, kom je vooraf nog even langs mij ivm het geheime cadeau? En kan iemand foto’s maken? Ben benieuwd wie de Sjaak is namelijk…

Nieuw leden (Koen, Luuk, Bouke, Jaap en Jesper) willen jullie je emailadres even sturen naar wdebeuk ad hotmail dot com

Ik ben op zoek naar een voetbalclub in Nijmegen, en via Huub (kwam ik tegen op een feestje waar ik ook deelgenoot was) kwam ik bij jullie terecht. Ik wil graag een keer meetrainen etc. Wanneer trainen jullie weer?

Ik heb donderdag tot laat een workshop in Utrecht, gaat dus niet lukken. Voor een Leffe blond aan de bar ben ik misschien wel op tijd…

Daarnaast heb ik ook alvast bij de KNVB geinformeerd of ik na overschrijving speelgerechtigd ben voor komend seizoen. Ondanks het feit dat ik na 31 mei overschrijf is dit geen probleem, tenzij ik het afgelopen jaar ergens anders officiele wedstrijden heb gespeeld. Wat dus niet het geval was.

Jongens, hou de eerste week van september maar vrij, dan kunnen jullie helpen verhuizen! (sorry Chris, ik koop jouw huis dus niet)

Zie net op voetbaloost dat wij een gemiddelde leeftijd hebben van 21.0. Met dank aan nieuwe aanwinst Koen, die in zijn eentje de selectie vormt…

Een kleine rekensom vertelt me dat het dan maandag zal worden. Ik ben erbij. Idee om met de wielrenfiets te gaan?

ik wil ook wel mee maar zie ff geen gaatje. Als we op de fiets gaan brom ik er wel acheraan met de waterflessen en de banaantjes.

Merijn, je hebt geluk. Heb Sandra even lief aangekeken; je kan haar fiets lenen. Enigszins verouderd, maar verder prima fietsje!

Ik kan maandag helaas niet. Maar ik ga later wel een keer (met Beukie?). Bel Bas wel even: hij weet nog van niets!

Peter, komt ie: Vrijdagavond om 10uur in Maxim, daarna naar de Compagnie en afsluitertje bij of de buren ervan (als Garry erbij is), of bij de Fuik, of bij de Billabong. PS: heb vandaag werkelijk een 1e e-mail gestuurd aan Gary Kitchen! Met een smile op m’n gezicht. Geweldig.

Joris-meneer de communicatie wetenschapper- heb je het nu tegen wouter of bruno? In geval van het eerste, en als je het antwoord ja hebt gevonden, dan kom ik zo even oppikken op de “step”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.