Categorieën
Uni VV 1

Weekendje Winterberg 5,6,7 januari

Na ’t daverende succes van het weekendje Noordwijk afgelopen juni, lijkt ’t mij (ons..) een goed idee om hier al snel een vervolg aan te geven en wel op de ski’s.

Het voorstel is om in ’t weekend van 5,6 en 7 te gaan skien in Winterberg met ’t gehele team. Dat betekent op vrijdag (-middag danwel -avond) weg en zondagavond weer terug. Dit lijkt me voor iedereen nog wel te doen met werk en is bovendien in een voetballoos weekend.

 Het maakt natuurlijk niet uit als je er geen reet van kunt, skien leer je zo (van de aanvoerder..?) En mocht er onverhoopt geen sneeuw liggen, gaan we mountainbiken onder leiding van Willem

 Dit moet natuurlijk een beetje op tijd geboekt worden, liefst wat vroeger dan afgelopen keer 😉 dus kijk even of je kunt, dan kan ’t komend weekend geregeld gaan worden!

3 reacties op “Weekendje Winterberg 5,6,7 januari”

Ah, geweldig! ben er zeker bij.

SKIHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUT, LAAAAAAAAAT JE HHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heee.. Zit hier met mijn brakke hoofd weer bij de Gelderlander.. Tis nu 05.49 uur en er belt niemand, dus zit hier voor joker.. Maar over het weekendje, ik moet even kijken want zit nogal krap bij kas en ga eind januari ook op wintersport.. dus moet even kijken of dat financieel haalbaar is voor Toppie…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.